Aktuelt

Studentermedhjælpere indtager ALBOA

Tre nye ansigter er at finde på gangene i ALBOAs administrationsbygning på Vestergårdsvej. Mathias Munkholm Nielsen, Michelle Kornstad og Sokenah El Mariani er ALBOAs tre nye studentermedhjælpere. De tre er alle studerende, men bruger altså 10-15 ugentlige timer på at løse opgaver i økonomi, kommunikation og IT. De laver analysearbejde og controlling, skriver artikler og dokumenterer IT-systemer.

                      ”Mit første indtryk af ALBOA var, at der er en god stemning blandt medarbejderne, og at de har det godt med hinanden. Det giver mig en opfattelse af, at det er en god arbejdsplads, hvor medarbejderne bliver både set og hørt,” fortæller Sokenah El Mariani, som er medhjælper i ALBOAs IT-afdeling.

”Med ALBOA som nonprofit organisation får jeg, som studerende, en unik mulighed for at udvikle mig fagligt, da jeg har frihed under ansvar, og hvor fokus ikke er at genere omsætning, men derimod udvikle god service.”

Det er nyt, at ALBOA har så mange studentermedhjælpere på en gang, men det er ganske bevidst, fortæller ALBOAs administrationschef, Betina Højmark.

”Vi får et fantastisk bidrag til vores organisation med ny viden og metoder fra vores studentermedhjælpere. Ud over stor faglighed, får vi også set vores organisation med andre øjne. Det er sundt for alle at lære nyt, også for os, der har været mange år i branchen.”