Aktuelt

Kvindehuset overrækker Myrholmsvej til beboerne

I samarbejde med områdets beboere holdt ALBOAs boligsociale medarbejder Peter Holm åbent hus på Myrholmsvej 2. Det skete onsdag den 23. juni. ALBOAs boligsociale indsats havde inviteret alle Ny Vestergårdsparkens beboere, som fik mulighed for at se huset. Corona betød, at arrangementet foregik i haven, hvor husets medarbejdere skænkede kaffe og kage. Naturligvis med mulighed for rundvisning i huset i mindre grupper. Omkring 80 beboere lagde vejen forbi arrangementet. Stemningen var skøn, og mange beundrede den flotte have, som de frivillige på haveholdet har passet og plejet de seneste par år.

ALBOA sagde tak til Kvindehuset for de ting de lod stå tilbage, blandt andet motionscykler og romaskiner. Purnima Erichsen, der er forkvinde for bestyrelsen for Kvindehuset, fortalte om den rejse, som Kvindehuset har været på, siden stedet åbnede for snart 20 år siden. I dag er Kvindehuset flyttet ind på N.J. Fjordsgades skole.

Formålet med huset er at skabe en base for aktiviteter og fællesskaber, som de lokale beboere kunne have lyst til at indgå i. Det var i løbet af dagen muligt at komme med forskellige bud på aktiviteter. Syhold, motionshold og fællesspisning var blandt forslagene. Husets medarbejdere skal nu undersøge nærmere, om der er bred opbakning til at komme i gang med forslagene. Det var også muligt for de fremmødte at komme med deres bedste bud på, hvad huset, der indtil videre har heddet Kvindehuset, skal hedde fremover. Her kom flere gode såsom Myretuen, Myrholmhuset, Fælleshuset.